OUR FIRST DAY OF THE NEW PRESCHOOL YEAR (2017 - 2018)

- Xin vui lòng xem Tiếng Việt bên dưới -

Our journey into the new academic year of (2017 - 2018) has begun as our young citizens entered their school through an array of excitement, colors, and bubbles. We welcomed the children into engaging new school features, developed for the enjoyment and fulfillment of children such as monkey bars, fish tank, water fountains and bespoke sun shades over the pool.

Above all, our most encouraging news of the new year is the growth of Aurora's facilities. Our classrooms have been refurbished with two new learning spaces individually created to meet the growing needs of the children. Coming along is the development of Bamboo class - to continuance with the needs for a smoother transition of our children. Also, the Bamboo class will, hopefully, be a shining example of Reggio inspired class room, where aesthetic architect meets local culture to be a third teacher to children.

Aurora is a place where children bloom!

(*) Thank you Aurora parents for letting us to spread out these lovely footages on our media channels.
------
Một sớm mùa Thu tháng Tám, bong bóng diệu kỳ ngập tràn sắc màu trong sân trường chào đón hành trình năm học mới 2017-2018 của các bạn nhỏ tại Aurora. Nhà trường trân trọng đón chào các bé với không gian thú vị của lớp học và sân chơi được thiết kế cho năm học mới đưa bé vào những trải nghiệm hấp dẫn với sân chơi cát, sân chơi nước cũng như hoạt động thể chất đa dạng.

Không những vậy, Aurora tiếp tục mở rộng lớp học với những thiết kế mang nguồn cảm hứng Reggio và màu sắc văn hoá Việt Nam để viết tiếp câu chuyện cổ tích tuổi thơ của con những dự án học tập thú vị trong năm học mới. Aurora tin tưởng rằng môi trường học tập luôn là người thầy giáo thứ ba xây đắp những cảm xúc về văn hoá và thẩm mỹ cho những công dân của tương lai!

Aurora là nơi tuổi thơ bừng sáng!

(*) Aurora chân thành cảm ơn quý phụ huynh đã cho phép chúng tôi chia sẻ hình ảnh của các con trên phương tiện truyền thông của nhà trường.

 

 

 

 

#aurorareggio #aurorareggioemilia #reggioemiliaapproach#reggioemiliaphilosophy #childcare #preschool #kindergarten #hcmc#thaodienward #district2 #vietnam#aurorainternationalpreschoolofthearts #aurorapreschoolofthearts